Sekreti për të fjetur më mirë, duke dje’gur më shumë yndyrë dhe duke rritur fuqinë!

Ne të gjithë e duam mjaltin dhe mund të themi se mjalti është një nga përbërësit më të shëndetshëm në planet.Ai përmban një shumëllojshmëri të vitaminave dhe mineraleve.

Lloji i vitaminave dhe mineraleve dhe sasia e tyre varet nga lloji i luleve të përdorura për bletari. Zakonisht, mjalti përmban vitaminën C, kalcium dhe hekur,vazhdo ketu artikullin e plote