Vuçiç: “Dëgjoj zëra se Kaçaniku është zemra e Serbisë”, pse nuk shkoni pra atje të hapni institucione serbe?

Presidenti i Serbisë Aleksandar Vucic ka komentuar takimin me klerikët të Kishës Serbe, ai tha se do të respektohet kisha, por gjithashtu ka deklaruar se është e nevojshme për t’u përballur me realitetin.

Kuvendi i Shenjtë i Peshkopëve të Kishës Ortodokse Serbe njoftoi sot se në seancën vjetore në Beograd,shtyp rek,lamen dhe vazhdo

VAZHDIM