Mos i hidhni më sheqer kafesë nëse nuk doni të vuani nga kjo së.mundje

Pak javë më parë, faqja e njohur,ka zhvilluar një eksperiment për të kuptuar më mirë sesi ushqimet dhe stilet e ndryshme të jetesës ndikojnë në rritjen e nivelit të sheqerit në gjak, duke përdorur një pajisje konstante të monitorimit të glukozës.

Ja disa nga nga zbulimet paraprake lidhur me pyetjen se a mund të rris kafeja presionin e gja.kut,vazhdo lajmin e plote