“Në vende të tjera vetëm se prek policin të ngrenë në ajër, këtu shteti nuk mbron dot veten nga deputetët e listës”

ec ishte nje, qe punoi nja dy vjet si deputet liste, dhe sot kapte per gryke nje polic me uniforme, ne detyre.

Thjesht per kurreshtje pashe disa video, nje italiane, dy franceze, dy gjermane, dhe s’kishin te mbaruar amerikane (keto vendet e civilizuara pra, holandeze nuk gjeta) per raste te ngjashme, vazhdo ketu lajmin e plote