Qeveria kanadeze ‘masakron’ Shqipërinë: Mund të grabiteni lehtësisht, turistet mund të ngacmohen sekualisht…

Qeveria e Kanadasë ka përditësuar të dhënat për të gjithë shtetasit e saj që kërkojnë që të udhëtojnë drejt Shqipërisë, duke i paralajmëruar dhe për incidentet që mund t’iu ndodhin në Rinas, referuar grabitjes më të fundit, ku u morën rreth 10 milionë euro.

Ndërkohë që raporti i bën jehonë dhe vjedhjeve të zakonshme në mjetet e transportit publik,vazhdo lajmin e plote