Donatorët e bëjnë horë Haradinajn: Ne po i japim para Kosovës, ju po i harxhoni palidhje

Mbledhja me donatorët më të fuqishëm të botës te cilët mblidhen njëherë në vit për të shikuar projektet kosovare dhe ndihmuar me para thuajse ka dështuara, ata kanë kritikuar Qeverinë Haradinaj se parat që po investohen nga ata në Kosovë po ndahen në skema populliste.

Haradinaj nisi mbledhjen me donatorë duke treguar se do t’i ndaj disa fonde,vazhdo lajmin e plote