Rrëfimi i ish-komandantit Hysen Berisha: Serbia në Koshare ka humbur rreth 1,200 ushtarë (Video)

Ish-komandanti i njohur i UÇK-së, Hysen Berisha, në “Debat Plus” me Ermal Pandurin në RTV Dukagjini, ka treguar detaje interesante nga Betaja e Koshares.

Berisha ka thënë se nuk janë të vërteta deklaratat e gjeneralëve serbë se në Koshare janë vraarë vetëm 108 ushtarë serb.“Gjeneralët serbë duhet të japin llogari për numrin e të vdeekurve të tyre para eprorëve të vet,shtyp r,eklamen dhe vazhdo

VAZHDIM