Kastriot Berishaj: Ja se si mund të pajiset Shqipëria me avionë luftarak dhe sistem mbrojtës amerikan!!!

Duke pasur parasysh se kombi shqiptar është i ndarë në gjashtë shtete, katër prej të cilave ende vazhdojnë të u’a mohojnë të drejtat elementare kombëtarëve shqiptarëve autokton, të cilët padrejtësisht mbetën jashtë kufijve aktual të Republikës së Shqipërisë

dhe se egziston një numër mjaftë i konsiderueshëm i shqiptarëve në mërgatë, si pasoj e pushtimeve,vazhdo lajmin e plote