Fëmija i varfër i kërkon bukë, Elvis Naçi nuk i mban dot lotët..

Historia e familjes Kishta ka tronditur publikun, pasi u transmetua të premten e kaluar në emisionin “Shqiptarët për shqiptarët”.6 frymë në mëshirë të fatit shtynë ditë në varfëri ekstreme në fshatin Mashan të Gramshit. Frymën gjallë e mbajnë me ndihmë ekonomike.Të ardhura të tjera nuk kanë, shtyp re,klamen dhe vazhdo