Kujdes! Mos i injoroni këto shenja, paralajmërojnë sëmundje të rënda…

Leucemia njihet si kanceri i gjakut, i cili ndikon në qelizat e bardha të trupit tuaj. Ata njerëz që vuajnë nga leuçemia kanë dëmtuar qelizat e bardha të gjakut që mbushin qelizat e shëndetshme dhe mund të shkaktojë probleme serioze.Këtu janë disa nga shenjat e saj të cilat kurrsesi s’duhet ti injoroni:Lëkurë e zbehtë/Lodhje/Infeksione.Probleme me frymëmarrjen,shtyp r,eklamen dhe vazhdo