Lajm i madh: Arrin antibiotiku kundër kancerit: Terapia do të jetë e shkurtër, e lirë dhe efikase!

Nuk duket e mundshme. Por thonë se është e vërtetë. Një ekip i vogël i shkencëtarëve ka bëfrë të ditur se brenda një viti do të kenë “ilaçin e plotë” të parë për kancerin.

“The Jerusalem Post”, madje, shton se terapia do të jetë e shkurtër, e lirë dhe efikase,vazhdo ketu lajmin e plote