DOSJA E PLOTË: Gjykata e Floridas “varros” Shkëlzen Berishën, i rrëzon alibinë për “Gërdecin” dhe trafikun e armëve

Si dështoi Shkëlzen Berisha të përgënjeshtrojë përfshirjen në trafikun e armëve nga Gërdeci për Afganistan dhe lidhjet me historinë e shpërthimit

Shkëlzen Berisha, djali i Sali Berishës, ka dështuar keqazi në përpjekjen e tij për tu shfajësuar para një gjykate amerikane se ai nuk ka qenë i lidhur me biznesin e trafikimit të armëve,vazhdo ketu lajmin e plote