BE-ja rikthen vizat për Ballkanin! Ja procedurat e reja për udhëtimin drejt zonës Shengen

Aplikimi do të kërkojë plotësimin e një formulari dhe përgjigja e BE-së do të arrijë brenda 72 orësh. Ky formular do të jetë edhe vula kufitare për të hyrë në vendet që kanë të njëjtin kontroll kufitar dhe doganor.

Por, procedura është komplekse, shpjegoi Estefania Narrillos, dhe sistemi mund të hyjë në fuqi në të paktën dy vjet…Formulari elektronik i aplikimit për udhëtime në zonën Shengen do të kontrollohet automatikisht falë bazave të të dhënave të BE-së,

Per te lexuar me shume hap linkun/linqet me poshte

 

4 thoughts on “BE-ja rikthen vizat për Ballkanin! Ja procedurat e reja për udhëtimin drejt zonës Shengen”

  1. i have wondershare video converter ultimate for mac , the registration number on the the application doesn’t match the registration number that i bought for my retirement community. It looks like a pirated copy the support email is a false email address. the registration number is grayed out we bought this software for 2-5 people paid 118 dollars can’t even get support. every DVD we burn has looped. Can’t believe they sent me a pirated one. i tried to uninstall the bad copy so i can download a new copy.

  2. i have wondershare video converter ultimate for mac , the registration number on the the application doesn’t match the registration number that i bought for my retirement community. It looks like a pirated copy the support email is a false email address. the registration number is grayed out we bought this software for 2-5 people paid 118 dollars can’t even get support. every DVD we burn has looped. Can’t believe they sent me a pirated one. i tried to uninstall the bad copy so i can download a new copy.

Leave a Reply

Your email address will not be published.