FOTOT: Kush është shqiptari që vrau biznesmenin grek dhe terrorizonte Athinën bashkë me grupin e tij, u zbulua nga fotot në FB

Policia greke ka zbardhur vrasjen e Aleksandro Stamatiadhi, biznesmenit grek të ekzekutuar një vit më parë gjatë një grabitjeje me armë në banesën e tij.

Policia greke ka deklaruar se ka shkatërruar një organizatë të madhe të trafikut të lëndëve narkotike, ku përpos trafikut të drogës, anëtarët e saj kishin kryer,vazhdo ketu artikullin e plote