Ndizeni një GJETHE DAFINE në shtëpi dhe shikoni se çfarë do të ndodhë brenda vetëm 10 minutash

Gjethe dafine keni me siguri në shtëpi, mirëpo nuk jeni të sigurt që mund të përdoret edhe kështu.
Edhe pse tani e përdorim kryesisht si mëlmesë, na janë të njohura edhe cilësitë shëruese të fletës dhe piklave të e dafinës, ndërkaq substancat kryesore aktive janë pineni dhe cineoli, vazhdo ketu artikullin e plote