Letra e një babai të moshuar për djalin e tij: “Nje dite do ta kuptosh..”

“Nëse vjen një ditë dhe ti do më shohësh të moshuar, të plakur,. nëse bëhem pis kur të ushqehem dhe nuk arrij te vishem … ki durim, kujto kohen kur unë kaloja duke të ti mësuar këto gjëra ty.

Nese kur flas me ty perseris gjithmone te njejtat gjera, mos me nderpre.. me degjo, kur ishe i vogel duhet te tregoja cdo nate te njejten histori deri sa te zinte gjumi. Kur nuk dua,vazhdo ketu artikullin e plote