Surja e Kur’anit që shëron sëmundjet

Surja e Kur’anit që shëron sëmundjet

Ke ndonje problem? Ke ndonje hall shendetsore? ke dicka qe te mundon ?

Vendose doren mbi vendin ku ke dhimbje dhe kendoje suren El-Fatiha ke per te gjet sherimin me lejen e Allahu te Madheruar.

Surja El – Fatiha eshte sherim per besimtarin.

VIDEO: