Daçiq: “Askush s’po ofron që e tërë Kosova të mbetet brenda kufijve të Serbisë”

Ministria i Jashtëm i Serbisë, Ivica Daçiq, deklaroi sot se Serbisë i është dhënë shansi historik të fitojë diçka për popullin dhe qytetarët e saj në Kosovë.

“Këtu bëhet fjalë nëse duam të fitojmë diçka apo t’i humbim të gjitha”, i tha Daçiq RTS-së, dhe shtoi se nga ky rast mund edhe të fitohet,vazhdo ketu artikllin e plote