Vjen një goditje e fort për Haradinajn: Nëse vetëm taksa është ‘arma’ e Kosovës, pse po i paguajmë ata 100 burra në qeveri?

Analisti politik, Petrit Zogaj, ka bërë një koment rreth taksës së vendosur nga Qeveria Haradinaj ndaj mallrave serbe, shkruan “Bota sot”

Zogaj pyet se nëse taksa është e vetmja ‘armë’ që Kosova me e mbrojte sovranitetin dhe integritetin territorial, atëherë për çfarë arsye po i paguajmë ata 100 burra në qeveri?vazhdo ketu artikullin e plote