Shuhet shpresa e Serbisë, Amerika jep lajmin e madh: Veriu është dhe do të jetë gjithmonë i Kosovës

Gazeta serbe “Danas” shkruan për qëndrimin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në lidhje me një zgjidhje përfundimtare për çështjen e Kosovës.

SHBA-të janë pro korrigjimit minimal të kufijve dhe shkëmbimit të territorit që parasheh se Serbia të fitojë Komunën e Leshakut dhe një pjesë të Kopaonikut, kurse Kosovës t’i takojnë fshatrat në Komunën e Preshevës,vazhdo ketu artikullin e plote