Spahiu: Sali Berisha më tha se Kosova duhet të japë tokë për njohjen nga Serbia (VIDEO)

Ish Presidenti dhe ish-kryeministri i Shqipërisë, Sali Berisha, në vitin 2003 kishte përmendur idenë se për arritjen e marrëveshjes Kosovë-Serbi duhet të lëvizin kufijtë.

Këtë e ka thënë në Info Magazine të Klan Kosovës, analisti politik Nexhmedin Spahiu.“Më kujtohet një bisedë që kemi pasur në margjina të një konferencë në Stamboll”,shtyp re,klamen dhe vazhdo