Familja punëson si dado një studente por ajo 3 javë më vonë bën sakrificën e paimagjinueshme !

Kur studentja e kolegjit Kiersten Miles pranoi një punë verore me kohë të pjesshme si babysitter për familjen Rosko, ajo nuk priste që të bente aq shumë për tre fëmijët që ajo ishte angazhuar për t’u kujdesur. Por fëmijët kanë një mënyrë magjike për të hyrë në zemer, dhe Miles u lidh veçanërisht me foshnjën,vazhdo ketu artikullin e plote