Ky është shteti që ka më së shumti shqiptarë në botë, nuk është Shqipëria!Ky është shteti që ka më së shumti shqiptarë në botë, nuk është Shqipëria!

Edhe pse të gjithë mendojmë që në Shqipëri jetojnë më së shumti shqiptarë në botë, atëher jemi gabim.

Në një video të publikuar ditë më parë në rrjetet social, ku shfaqë 28 shtetet e botës me më shumë shqiptarë, doli të jetë Turqia me mbi 5 Milion shqiptarë, gjë që lë në vendin e dytë Shqipërinë,shtyp re,klamen dhe vazhdo

Shqiptaret neper bote on Vidnews.