Tregim interesant – “Kam humbur €20, prandaj kush i gjen, lutet te m’i ktheje se nuk kam buke per te ngrene.”

Mbi nje shtylle ne rruge, lexova nje njoftim:
“Kam humbur €20, prandaj kush i gjen, lutet te m’i ktheje se nuk kam buke per te ngrene.”
Rruga S.T., Pallati 34, Apartamenti 12.

– Vendosa te shtirem sikur i kam gjetur une dhe vajta ne adresen e shenuar. Deren e hapi nje zonje e moshuar dhe e semure. I thashe se kisha gjetur shumen qe i kishte humbur dhe
i zgjata doren me €20. Asaj i rrodhen lotet dhe tha:-“Ti je personi i dymbëdhjetë qe e ben kete.”
Pasi ia lashe shumen ne dore, u nisa per tek ashensori. Ajo me thirri dhe me tha: – “Te lutem grise ate njoftim ne shtylle. Une nuk e di as kush e ka shkruar. Solidariteti juaj me ka mbushur plot shprese dhe me ka bere ta shoh jeten meoptimizem… ”
Jepni shpres njerezve!
[Histori e huazuar]