Ky është Ministri Shqiptarë që çmendi të gjithë mediat

Asaf Ademi, Ministër i Kulturës në Republikën e Maqedonisë.Në konkursin e fundit të shpallur nga Ministria e Kulturës, ai vendosi të ndalon me shpërndarjet e padrejta sistematike që bëheshin deri më tani në dëm të shqiptarëve dhe në favor të maqedonasve. Ai refuzoi të gjitha aplikimet për proektet maqedonase të cilat ishin mësuar të marrin fonde nga buxheti i shtetit me dokumente të pakompletuara dhe jo valide. Vendosi të iu thotë stop diskriminimeve etnike financiare.,vazhdo ketu artikullin e plote