Edhe Kur Mjekët S’u Japin Shpresa, Ky Është Hoxha Me Aftësi Të Mëdha Shëruese

Shumë media të Malit të Zi e të Serbisë i kanë kërkuar intervista dhe i kanë kushtuar minutazhe të gjata televizive hoxhës së mirënjohur. Ferid Orahovac është një hoxhë mjaft i njohur, i cili jeton në Podgoricë dhe që shumë shqiptarë kanë kaluar së paku një herë nga shtëpia e tij, për të zgjidhur problemet që ata kanë. Kohët e fundit, Feridi është bërë mjaft aktiv në rrjetet sociale si dhe në televizione shtype rekl,am dhe shiko videon. Hoxhë Ferid Orahovac ka aftësi të shërojë nga demonët, heqja e hijeve, xhindeve apo edhe lënia shtatzënë e shumë femrave, tek të cilat shkenca kishte dështuar dhe mjekësia ishte dorëzuar.