A janë të lejuara të përdoren medikamentet kundër shtatzënësisë?

A janë të lejuara të përdoren medikamentet kundër shtatzënësisë?
Pyetje:
Selamun alejkum!
Kam një pyetje: desha ta di se a janë të lejuara të përdoren medikamentet
(barërat) kundër shtatzënësisë? Nëse jo, tregoni pse?
Selamun alejkum!

Kam një pyetje: desha ta di se a janë të lejuara të përdoren medikamentet
(barërat) kundër shtatzënësisë? Nëse jo, tregoni pse?
Selamun alejkum!

Përgjigje:
We alejkumus selam!

Hap reklamën / Vazhdo Artikullin e plote

Ku ta hedhi hajmalinë që e kam?

Ku ta hedhi hajmalinë që e kam?
Pyetje:
Eselamu alejkum!Unë besoj në Zot, falem por e kam bërë një gabim. Kam një hajmali, s’e kam
ditur se është gjynah dhe e kam mbajtur një apo dy javë por prej asaj dite që
e kam kuptuar se është gjynah nuk e mbaj më.

Allahu ju shpërbleftë me të mira!
Hap reklamën / Vazhdo Artikullin e plote

A është mëkat të shkrish plumb…?

A është mëkat të shkrish plumb…?
Pyetje:
Selamun alejkum! A mund ta di se a është mëkat të shkrish plumb ose të shkosh te hoxha.
Kohëve të fundit jam e hutuar shumë, nuk po mundem të bëj asgjë, as
të mësoj e as të punoj. Kur dëshiroj të mësoj më kap nervoza dhe
s’mundem të vazhdoj.

Përgjigje:

Hap reklamën / Vazhdo Artikullin e plote

(Mos) Kritika e ka kohën e vet

(Mos) Kritika e ka kohën e vet
Tregimi 12
(Mos) Kritika e ka kohën e vet

Në ushtrinë gjermane, si rregull, është e ndaluar të qortosh dikë menjëherë pasi ka ndodhur rasti. Duhet pritur të kalojë pak kohë. Nëse kritika bëhet menjëherë, dënohet ai që kritikon dhe jo ai që ka gabuar.

Një vajzë tetëmbëdhjetëvjeçare…………

Hap reklamën / Vazhdo Artikullin e plote