ADIÓS VÉRTIGO, LA ARTRITIS, FATIGA CRÓNICA, FIBROMIALGIA, EL LUPUS, Y LA TIROIDES Y MUCHO MÁS.

Muchas de las enfermedades pueden ser aliviadas e incluso curadas con ayuda de los afamados remedios naturales, los cuales han sido muy efectivos, incluso más que algunos fármacos y productos de laboratorio.l emplear remedios naturales es una maravilla y es que nos evitamos problemas a futuro, pues no tiene efectos secundarios que nos puedan afectar en un futuro, es por eso que muchas personas lo toman como una buena opción.Haga cli,c abaajo paaara abrir el videoE

Por otra parte, tenemos que los remedios naturales son fáciles de conseguir, son económicos e incluso puedes tenerlos en casa y no sabes los múltiples beneficios que te pueden aportar para curar algún malestar que ahora estés teniendo.

ADIÓS VÉRTIGO, LA ARTRITIS, FATIGA CRÓNICA, FIBROMIALGIA, EL LUPUS, Y LA TIROIDES Y MUCHO MÁS.

Muchas de las enfermedades pueden ser aliviadas e incluso curadas con ayuda de los afamados remedios naturales, los cuales han sido muy efectivos, incluso más que algunos fármacos y productos de laboratorio.Haga cli,c abaajo paaara abrir el video

El emplear remedios naturales es una maravilla y es que nos evitamos problemas a futuro, pues no tiene efectos secundarios que nos puedan afectar en un futuro, es por eso que muchas personas lo toman como una buena opción.

SHBA do të furnizojë Japoninë me super-avionët luftarakë

Kontraktori i qeverisë amerikane për mbrojtjen ” Lockheed Martin” planifikon të zhvillojë një hibrid të eksportit të ndaluar të F-22 Raptor dhe avionëve të avancuar F-35 Lightning II për Japoninë, thanë burimet për Reuters.

Kontraktori i mbrojtjes i SHBA thuhet se ka diskutuar furnizimet me zyrtarë në Ministrinë e Mbrojtjes të Japonisë. Avionët e propozuar thuhet se “kombinojnë F-22 dhe F-35 dhe mund të jenë superior ndaj të dyjave”.

Propozimi formal do të bëhet në përgjigje të kërkesës së Tokios për informacion (RFI) sapo korporata të marrë miratimin e qeverisë amerikane për shitjen e teknologjisë ushtarake të ndjeshme jashtë vendit, thanë burimet.

Kontraktori i madh japonez i mbrojtjes “Mitsubishi Heavy Industries” aktualisht është duke zhvilluar avionët eksperimental në vend, për të testuar teknologjitë e avancuara të avionëve luftarak.

Nëse projekti do të ketë sukses, një avion luftarak F-3, i cili duhet të zhvillohet sipas teknologjisë së gjeneratës së gjashtë, do të mund të nisë fluturimet në vitin 2027. Deri më tani, Mitsubishi ka testuar një prototip jetëshkurtër, i quajtur X-2.

Pavarësisht investimeve të mëdha prej rreth 40 miliardë dollarësh, autoritetet japoneze ende kërkojnë bashkëpunim ndërkombëtar për të ndarë kostot dhe për të marrë qasje në teknologjitë e nevojshme.

Masakra e Enver Hoxhës, kush ishin deputetët që u dënuan me vdekje si “spiunë” amerikanë

Ish- drejtori i Arkivit në ministrinë e Brendshme Kastriot Dervishi publikon listën e dytë të deputetëve të pushkatuar nga Enver Hoxha në vitin 1948. Sipas këtij dokumenti ata u akuzuan si bashkëpunëtorë me anglo – amerikanët dhe në veçanti me Harri Fultzin.

1948/Grupi i dytë i deputetëve

Në fillim të shkurtit 1948 u ekzekutuan të dënuarit

Masakra e Enver Hoxhës, kush ishin deputetët që u dënuan me vdekje si “spiunë” amerikanë

<img src=”http://lapsi.al/wp-content/uploads/2018/02/Masakra-e-Enver-Hoxh%C3%ABs-kush-ishin-deputet%C3%ABt-q%C3%AB-u-d%C3%ABnuan-me-vdekje-si.jpg” />

Ish- drejtori i Arkivit në ministrinë e Brendshme Kastriot Dervishi publikon listën e dytë të deputetëve të pushkatuar nga Enver Hoxha në vitin 1948. Sipas këtij dokumenti ata u akuzuan si bashkëpunëtorë me anglo – amerikanët dhe në veçanti me Harri Fultzin.

1948/Grupi i dytë i deputetëve

Në fillim të shkurtit 1948 u ekzekutuan të dënuarit

Erdogan Çmend Grekët me këtë super Deklarat për Shqipëtarët: Greqia në 2050 do të jetë…


Një gazetë turke ka “tërbuar” grekët për shkak të publikimit të një hartë me kufijtë e ndryshuar të Europës.Sipas gazetës turke “Star”, Greqia nuk do të ekzistojë më, por do të jenë shqiptarët që do të shtrihen deri në territoret greke percjell albanews.ch.Ky fakt i ka tërbuar mediat greke, duke pasur parasysh marrëdhëniet e Greqisë me Turqinë, por edhe me Shqipërinë.Ja çfarë shkruan njëra prej mediave greke:Sfidë e paparë nga gazeta turke pro-qeveritare, “Star”, e cila në faqen e parë ka publikuar një hartë të Europës në vitin 2015..
Klikoni me poshte ne:

Reklam>Link 

E TURPSHME / Një serb rreh shqiptarin në qendër të Prishtinës

Një shtetas i Serbisë ka rrahur një shqiptar pas një mosmarrëveshjeje për komunikacion në qendër të Prishtinës.Sot rreth orës 09:00, në rrugën “Agim Ramadani”, afër udhëkryqit te konviktet, ka pasur një mosmarrëveshje komunikacioni mes një serbi dhe një shqiptari, që ka përfunduar me rrahjen e këtij të dytit nga shtetasi serb, konfirmon Policia. Policia ka dërguar në mbajtje shtetasin serb, ndërsa viktima ka marrë lëndime trupore.’

Per te lexuar me shume hap linkun/linqet me poshte